Snälla Google, uppdatera Pagerank

En WN-tråd har helt plötsligt fått mig att bli sugen på uppdaterad pagerank. Eftersom den som faktor har tappat mycket av sin forna betydelse var det ett tag sedan jag fokuserade på pagerank. Det är ju fullt möjligt att ranka bra med låg pagerank. Jag ser det ändå som ett betyg på mitt länkbygge och sajternas styrka.

Som en kul grej ska jag försöka förutspå vilken pagerank några av mina sajter kommer hamna på. Här är mina gissningar med nuvarande PR inom parentes:

Det är ganska optimistiska gissningar, men jag vill gambla lite. Jag skulel inte bli besviken om det blir sämre resultat när Google visar facit. PR4 på Bilsemester.net och Lübeck.nu skulle vara väldigt trevligt och är inte helt omöjligt eftersom jag satsat hårt på inlänkar till dem.

Har ni några gissningar ang. era egna sajter? Eller är pagerank så oviktigt att det inte ens funkar som ögongodis?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *