Sajter som vill ha inlänkar

Eftersom det nu för tiden är så viktigt med inlänkar till sin webbplats så går jag ut med ett inlägg här på bloggen där jag sammanställer en lista över mina webbplatser där jag för tillfället arbetar med länkbyten. Kontakta mig om du också är intresserad av länkbyten och din webbplats passar in på vad jag söker. Jag tycker även att det vore trevligt med länkbyten som inte enbart är till för SEO-arbetet utan som faktiskt direkt kan generera trafik till båda parter.

Favoritrecept.com
Här vill jag gärna göra länkbyte med webbplatser som handlar om mat och dryck. Det kan t.ex. vara receptbloggar eller sajter med vinrecensioner.

Lubeck.nu, Hamburgguiden.se och Lugano.se
Till dessa sajter söker jag länkbyten med sajter inom resor och information om resmål. De får gärna vara inriktade på resmål i Europa, men helst resmål i Tyskland och Schweiz.

Wasabi.nu
Även den gamla räven Wasabi skulle må bra av några nya och kvalitativa länkbyten. Här vill jag göra länkbyte med sajter inom nöje och humor som har över PR3.

Beatlesmusic.pl
Vill göra länkbyte med engelskspråkiga sajter om musik och musikgrupper.

Wedholm.net (den här bloggen)
Eftersom bloggen handlar uteslutande om webbutveckling och marknadsföring på nätet så vill jag göra länkbyten med liknande bloggar/sajter.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *