Opera 10, bästa webbläsaren

Bästa webbläsaren - OperaNu har jag kört med Opera som webbläsare i ungefär 3 år och är fortsatt nöjd. För varje ny version så blir den bara bättre och bättre. I och med släppet av Opera 10 för ett halvår sedan anser jag att den är så gott som fulländad. Den renderar sidor på ett utmärkt sätt och är dessutom väldigt snabb. Jag hoppas verkligen att denna bloggpost når utanför webbutvecklingssfären, och att den hjälper “vanligt folk” att inse vilken bra webbläsare det är. Det är den bästa webbläsaren man kan ha.

Många är dem som fortsätter köra Internet Explorer som de alltid gjort, utan att veta om, eller orka byta till Opera eller Firefox som är otroligt mycket bättre än IE. Det många “vanliga människor” säkert stör sig på redan nu är att Internet Explorer är fruktansvärt långsam. Ofta tror de säkert felaktigt att det är deras uppkoppling som är långsam, eller att “det är bara så det är”. Mitt tips är att testa att byta webbläsare en tid, ni kommer inte gå tillbaka till Internet Explorer, det kan jag nästan garantera.

Ladda ner Opera gratis här

Uppdatering 2012-02-18

Sedan detta inlägg skrevs för lite mer än två år sedan har inte mycket förändrats. Opera är fortfarande den bästa webbläsaren på marknaden. Testa den du med, du kommer inte bli besviken. Sjävklart är den helt gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *