Nu händer det saker i SERP:en

Jag upptäckte precis att det skett en viktig förändring i SERP:en för min sajt om ögonoperationer och synfel. Från att ha legat på sida två, närmare bestämt position 14, så har sajten nu intagit position 9 på förstasidan. Allt går därmed enligt planerna och Google upptäcker och värderar efterhand inlänkarna till sajten. Efter ytterligare jobb räknar jag med att placera mig topp-5 i slutet av februari, detta trots att URL:en inte alls innehåller sökordet. Då borde man även kunna se en markant ökning av trafiken till sajten.

2 kommentarer

  1. För mig är det fortfarande en 14-plats. Det är inte så att Google placerar den högre upp för dig eftersom du är inne så ofta?

  2. Jag märkte också att den gått tillbaka till plats 14. Men den var uppe på nionde om än bara för några timmar :) Jag var inte inloggad vid tillfället, så det borde inte bero på det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *