Nu händer det saker i SERP:en

Jag upptäckte precis att det skett en viktig förändring i SERP:en för min sajt om ögonoperationer och synfel. Från att ha legat på sida två, närmare bestämt position 14, så har sajten nu intagit position 9 på förstasidan. Allt går därmed enligt planerna och Google upptäcker och värderar efterhand inlänkarna till sajten. Efter ytterligare jobb räknar jag med att placera mig topp-5 i slutet av februari, detta trots att URL:en inte alls innehåller sökordet. Då borde man även kunna se en markant ökning av trafiken till sajten.

2 kommentarer

  1. Jag märkte också att den gått tillbaka till plats 14. Men den var uppe på nionde om än bara för några timmar :) Jag var inte inloggad vid tillfället, så det borde inte bero på det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *