Nya informationswebbplatser

Nu har jag bestämt mig för att testa en ny inriktning på innehållswebbplatser. Tidigare projekt i denna kategori  har nästan uteslutande handlat om informationssajter om geografiska platser, resmål så att säga.

Nu ska jag se om jag kan nå större framgångar inom en annan nisch. Jag kom att tänka på det när jag kollade igenom olika program på Double.net. Det finns verkar finnas få program som lämpar sig bra för geografiska innehållssajter. Det handlar mycket om reseannonser och de verkar väldigt svåra att tjäna pengar på. Kanske för att annonsören inte kan uppfylla de krav besökaren har. Jag menar, hur ofta har Ving charterresor till Uganda?

Just nu spånar jag lite. Vid första tanke känns resmål/geografiska sajter bra eftersom de kräver lite uppdateringar. En sajt om t.ex mobiltelefoner kräver att man är uppdaterad på nya modeller hela tiden. Min taktik får nog bli att skapa en sajt utifrån en eller flera annonsprogram på Double. Det skulle vara kul att se hur det går att tjäna pengar på affiliate för en gång skull, och helt tänka bort Adsense.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *