Ny sajt lanserad på ny domän

Nu har jag dragit igång ännu en sajt på en av de tretecken-domäner jag registrerade för någon  vecka sedan. Denna gång är det inte en reserelaterad sajt som sett dagens ljus, utan något som kan ses som en tjäna pengar-sajt. Jag tycker inte att det handlar om en renodlad tjäna pengar-sajt utan ser det snarare som en guide för dem som vill göra sin blogg bättre. Jag hoppas också att de tips jag ger på sajten är sådana som ni kan backa upp. Jag har stött på många liknande sajter men tycker sällan att de tillför någon vettig kunskap. de verkar enbart finnas till för att ägaren ska tjäna provision genom att värva folk till olika affiliateprogram. Syftet med min sajt är både att den ska generera en slant till mig, men minst lika mycket att den hjälper vilsna bloggare. Svårigheten med denna sajt är avgränsningen. Jag vill hålla mig på en nivå som  är begriplig för nybörjare, samtidigt som framförallt sökmotoroptimering ofta kräver att man går in på djupet. Angående sökmotoroptimering så kan det vara en idé att dela upp det i en enkel och en avancerad del.

Sajter som rör bloggande blir också ofta uppmärksammade i den beryktade bloggosfären. Med anledning av detta hoppas jag att sajten kan attrahera  några naturliga inlänkar.

yab.se –  gör din blogg ännu bättre

Jag måste även ursäkta det smått desperata namnet på sajten, Your Awesome Blog. Det var det bästa jag kunde komma på till domänen yab.se som jag registrerade innan denna sajt var påtänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *