Nästa projekt blev ett annat

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med planeringen idag. Istället för att vare sig slutföra arbetet på Kaliningradregionen.se eller fortsätta arbetet med Lugano.se, så blev det Vladivostok.se som fick sig en “ny” design och lite fler sidor samt mer innehåll. Jag blev helt enkelt lite ivrig att få upp en bättre och mer innehållsrik sajt än den förra. Hur som helst så var ju detta bättre än att det inte blivit något jobb alls idag.

För att återknyta till det förra inlägget så kan jag meddela att Bilsemester.net även idag gick starkt framåt vad gäller Adsense. Sajten verkar hålla sin position ytterligare ett tag och har nu fått ett stort försprång.

3 kommentarer

  1. Jag kan förstå att adsense går bra för dig på bilsemester.net går bra! Du har verkligen fått till en design med den grå färgen som gör att annonserna känns som en helt naturlig del av sidan!

    Ps. Det mest effektiva (tillåtna) stället att sätta adsenseannonser på är mitt i artikeln efter första stycket (above the fold).

  2. Ja, annonserna smälter in bra på sajten. Men det var faktiskt inget jag tänkte på när jag slängde ihop designen. Något jag dock tänkte på var att försöka mig på en aggressiv annonsplacering, och inte skämmas för det :)

    Det kanske blir till att använda den designen på flera sajter. Både Lubeck.nu och Bilsemester.net går ju som tåget, och de har ju samma design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *