Mycket “Service unavailable” på Loopia

Den senaste tiden har meddelandet “Service unavailable” dykt upp ofta på mina webbplatser som ligger på Loopia. Jag har läst mig till att detta fel delvis kan bero på mig, om jag inte stänger databaskopplingar på sajterna ordentligt. Jag är inte 100% säker på att varenda databasuppkoppling stängs korrekt, men jag gjorde för ett tag sedan en stor räd mot koden på alla webbplatser.

En annan möjlig orsak till att webbplatserna ibland inte går att nå är att Loopias servrar inte är bra på att hantera databaskopplingar. Jag har läst på diverse forum att speciellt Loopia verkar vara dåliga på just detta och att andra också drabbas av “Service unavailable”-meddelanden.

Jag vill verkligen slippa dessa problem eftersom en stor andel besökare kanske vänder tillbaka dit de kom från när de möts av detta meddelande. De är nog inte lika tålmodiga som mig och försöker reloada till sajten äntligen visas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *