Miss med meta-taggar

Upptäckte idag att jag hade missat att göra meta-taggarna för keywords unika för varje sida på min största webbplats, Wasabi.nu. Blir inte klok på det här med sökmotoroptimering, samtidigt som jag blir lite tveksam på hur stor nytta den gör.

Jag skrev ett inlägg på Webmaster Network i en tråd där de diskuterade sökordsdomäner och hur de påverkade placeringen på Google. Jag tog då Humorsajten.se som exempel, den sidan kommer etta på Google när man söker på “humor“. Det gör den trots att sidan verkar helt befriad från optimering, t.ex så används inte en enda H1-tagg på Humorsajten.se, vilket jag tolkar som att ägaren inte lagt en sekund på optimeringsarbete.

Hur som helst så har jag nu ändrat till sidanpassade meta-keywords på de flesta sidor på Wasabi, för det är ju tydligen så det ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *