Mer aktiv på SEO-Forum

Förra sommaren registrerade jag mig som medlem på SEO-Forum, men har inte förrän de senaste dagarna börjat hålla till där. Jag har ju sedan länge varit väldigt aktiv på Webmaster Network, men hela tiden saknat mer aktivitet på deras avdelning för sökmotoroptimering. det har även visat sig att jag legat lite på latsidan vad gäller kompetensutveckling inom detta område. Efter att ha läst igenom många trådar på SEO-Forum har jag lärt mig en hel del nytt, samt kommit till insikt om hur viktigt det är att hänga med i utvecklingen.

Mitt tips förutom att återkomma hit för att läsa på om sökmotoroptimering, är att du blir en flitig besökare på SEO-Forum. Mycket av det som sägs om sökmotoroptimering är förvisso rena spekulationer, men det finns även mycket kunskap som bevisats genom omfattande tester. Tänk bara på att Google ständigt förändrar sina algoritmer, så det som skrevs för något år sedan behöver inte längre vara korrekt. Hittar du något påstående bör du ha för vana att kontrollera detta genom att hitta andra källor som påstår samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *