Mål 2010

Under 2009 hände det mycket med min närvaro på webben. Under januari la jag ner sajten som låg på Wedholm.net och flyttade denna blogg hit istället. Sajten var bara en samlingsplats för alla mina sajter med en beskrivning av dem, och för det ändamålet funkar bloggen aldeles utmärkt. 2009 var också året då jag startade upp väldigt många nya sajter, om man jämför med hur jag haft det tidigare. Det berodde till stor del på domänrean i december 2008 då jag samlade på mig många domäner. Det är dessa som har fått sajter under året som gått, men  det finns även domäner jag valt att inte förnya.

Så till mina mål för 2010. Här följer de i punktform för enkelhetens skull.

  • Jag ska fokusera få ett antal utvalda sajter med mål att göra dem mer innehållsrika och sökmotoroptimerade. På så sätt bygger jag upp en grund med “färdiga” sajter istället för att ha många halvfärdiga projekt på gång samtidigt. Till dessa sajter hör bl.a. Bilsemester.net, Kaliningradregionen.se, Lubeck.nu, Lugano.se, Rothenburg.se och Schwarzwald.se.
  • De totala intäkterna från Google Adsense ska ha ökat med 50% från föregående år när 2010 är slut.
  • Jag ska göra en ordentlig översyn av utlänkarna från Wasabi.nu och kontrollera så att alla jag gjort länkbyten med fortfarande länkar mig. Om tid och ork finns ska Wasabi.nu också få en ny design.
  • Ny design till Favoritrecept.com. Eller i varje fall en ordentlig förändring av den nuvarande designen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *