Klara krogragget med lite simpel SEO – Sex tips

krogragg seo

Var tydlig med vem du är
Berätta tydligt vem du är och vad du gör. Undvik en alltför bred beskrivning där du även inkluderar vänner och kollegor.

Var uppklädd
Även om det inte förändrar den du är som person så är det alltid trevligt att vara propert klädd. Det ger ett seriöst intryck och kan bidra till att du konverterar bättre.

Ha hela och rena underkläder
Vid en noggrannare granskning är det viktigt att ha den underliggande kostymen korrekt. Såväl för lite som för mycket kläder och attiraljer kan komma att skada din trovärdighet. Använd inte gamla slitna underkläder, utan håll dig till senaste standard. Onödiga undersittande plagg gör dessutom att det tar längre tid.

Raggningsrepliker och komplimanger
Variera dina raggningsrepliker och komplimanger. En allt för hög koncentration av vissa utvalda varianter kan ses som allt för påträngande och falskt.

Trovärdiga vänner
Se till att ha respektabla vänner med dig när du är på krogen. Du vill att personen du raggar på ska tro att dina vänner är ärliga vars tips och rekommendationer man kan lita på.

Låt den andre prata
Tänk inte bara på att berätta om dig själv utan låt andra komma till tals, särskilt den person du raggar på. Låt inte (irrelevanta) vänner komma och störa i er avgränsade konversation.

9 kommentarer

    1. Tack. Det var lite klurigt att få det lagom uppenbart vad varje punkt handlade om.

  1. Riktigt bra! vad som å andra sidan kanske skiljer sig åt är väl tidsaspekten, seo handlar mer om långsiktiga resultat.. :)

    1. Helt klart. Men det är svårt att tipsa om att ta med inslagna förlovningsringar till krogen – för att ge till ett s.k. krogragg. :)

      Det får bli en uppföljare. T.ex. ”Vårda din kärleksrelation med hjälp av SEO”

  2. Haha, riktigt roligt inlägg! Det lär ha tagit dig en stund att knåpa ihop inlägget. Frågan är bara ifall man verkligen vill studsa (i serp/säng) när man fått henne/honom på kroken! Var den långsökt..? hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *