Jävla skitfel!

Ursäkta rubriken men jag är aningen upprörd nu. Det är helt och hållet mitt fel, vilket spär på upprördheten. Jag har suttit och felsökt ett stycke kod till Google Maps i lite över en timma utan att fatta vad som var problemet.

Det visade sig dock vara otroligt simpelt! Jag hade helt enkelt missat att göra om & till & i XML-filen. Var bara tvungen att skriva av mig lite irritation.

6 kommentarer

  1. Själv upptäckte jag tidigare ikväll att min blogg om TV-serien The Pacific (se namnlänk) har skickat ut status error 500 när Google besöker sajter vilket har resulterat i att den inte varit indexerad sedan jag startade den (mars!) och en god förklaring till varför jag inte finns med på Google. Problemet uppdagades när jag försökte lägga in den i Google Webmaster Tools som inte accepterade den. Nu är temat utbytt och felmeddelandet borta så jag hoppas på att inom kort finnas med på Google igen. På tal om att skriva av sin irritation..

    1. Jag hade ett problem i början med den här bloggen som gjorde att den inte indexerades. Allt såg bra ut men ändå ville den inte dyka upp på Google. Jag kollade i WP-admin och rutan “Jag vill att min webbplats ska vara synlig för alla, inklusive sökmotorer” var korrekt markerad. När jag sedan kollade bloggens källkod stod det noindex där. Det löste sig med att jag valde “blockera sökmotorer” och sparade inställningarna, sedan valde jag tillåt sökmotorer och återigen klickade spara. Måste varit någon störig bugg eftersom jag aldrig varit där och ändrat något.

      1. Två läsare påpekade exakt samma sak på Innovatoren.se tidigare idag. Det verkar vara en vanligt problem och frågan är varför WordPress egentligen har den funktionen. Majoriteten av bloggarna vill trots allt att andra ska kunna läsa – så varför inte låta den lilla skaran själva ändra?

  2. Inte bara jag som råkar ut för irriterande fel ser jag. Visst är det gott att få “ventilera” lite!? :-)

  3. Det skrevs i stridens hetta så att säga. Nu har jag såklart lugnat ner mig lite, men det var skönt att ventilera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *