Jag bestämde mig att kontakta dig

Jag fick precis ett mail till info@bilsemester.net som jag inte kan motstå att citera rakt av i det här inlägget. Det är från den välkända Johan Svensson, som även går under namnen Peter Karlsson och Erik Svensson. Jag tycker bilsemester.net är skapligt optimerad, och behöver jag mer länkar så kan jag ordna det själv. Det verkar som den trehövdade sökmotoroptimeraren bakom dessa namn skjuter lite väl från höften ibland.

Hej,

Mitt namn är Johan Svensson och jag skulle vilja berätta hur din bilsemester.net kan ranka ännu bättre än den gör idag på Google.

Jag jobbar för SEOSITE med sökmotoroptimering. Under ett jobb för en av mina klienter fann jag din emailadress. Jag bestämde mig att kontakta dig så fort jag kunde.

Om du är intresserad skickar jag dig gärna mer information och all detaljer som behövs för att öka din sidas auktoritet på sökmotorerna.

MVH

Johan Svensson
web-optimering.com

Läs mer om Johan Peter Erik Karlsson-Svensson i detta inlägg hos Nikke

7 kommentarer

  1. Jag har fått liknande också. En annan rolig är folk som vill kränga net/com domäner där de kastat om orden i domänen med svenska ord. Tex om jag har tandsten.com så får jag erbjudanden om stentand :D det var inte just den domänen men lät lika illa

  2. Jag har faktiskt gjort ett gäng länkbyten med killen från websidahjalp.com tidigare och då är han faktiskt vettig. Sen kan man ju diskutera värdet i att spamma branschfolk :P

  3. Mail som denna är vardagsmat här i USA, som Johan säger sad but true. Kan tänka mig att små företagare nappar speciellt om deras verksamhet inte har mycket att göra med webben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *