Irriterande reklam på Bloglovin

Bloggportalen Bloglovin‘ har smugit in “reklam” i medlemmarnas inläggssammanfattningar. Jag tycker det kan vara ok att ha sparsamt med reklam i den listan. Problemet är att det inte går att få bort reklamen från listan. Den försvinner först när man klickat på den och besöker sajten, som i detta fall är någon kampanjsajt från Kappahl.

Jag är medveten om att jag kan framstå som en klagande socialbidragstagare nu, men faktum är att jag störde mig ganska mycket på detta. Att tvinga besökarna att klicka på reklam har ju varit “otillåtet” sedan sent 90-tal vid det här laget. Ofta kan man ju läsa något i stil med “Du får inte uppmana dina besökare att klicka på annonserna”. Detta har dock Kappahl inga problem med…

Edit: Annonsen försvann visst inte, den flyttades ner på listan en bit för att inte störa lika mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *