Hemsida.ws stjäl mina texter

Häromdagen upptäckte jag att Hemsida.ws stjäl mina och andras texter genom att läsa RSS-flödet. Texterna publiceras sedan på derad/hans/hennes sajt och innehållet indexeras av Google som att det tillhör Hemsida.ws. Detta är ett beteende som är typiskt för personer som inte har förmågan att skapa sitt egna unika och personliga innehåll.

5 kommentarer

  1. Verkligen trist när det händer. Tyvärr kan man inte göra mer än att blogga om det hela och försöka få fler att skriva negativt om sajten. Det leder i sin tur till att sajten får ännu fler inlänkar och rankar ännu bättre.

    Nu vet jag inte hur mycket man får citera, men i detta fallet så kopierar han/hon hela texter och jag misstänker att det inte kan vara lagligt. Är det inte möjligt att skicka en faktura för texterna? Alternativt anmäla sajten till Google åtminstone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *