Gratis webbhotell på 30mb

Hos XT Host kan du utan kostnad skapa ett konto med 30mb utrymme som är helt fritt från reklam. Även om jag inte har testat så tror jag det går att koppla det till en domän genom att göra en enkel ompekning till din adress på XT Host.

Kontot skapar du på en sekund, under förutsättning att du inte måste sitta och tänka ut ett bra användarnamn som också används i den adress din webbplats får (http://one.xthost.info/dittnamn).

Detta är ett bra alternativ för dig som inte riktigt bestämt dig för att ta steget att registrera en domän och betala för ett webhotell än. I deras FAQ står det att det inte går att köra PHP på deras server, vilket kan betyda att de kör en Windowsserver och att du därmed kan köra ASP-sidor. För tillfället tillåter de ”hotlinking”, d.v.s att du använder utrymmet för att lagra filer som besökare kan komma åt via din huvudwebbplats om du har någon.

Vill du istället ha mer utrymme och tjänster så rekommenderar jag Loopia starkt. Det är ett väldigt snabbt och stabilt webbhotell, och Sveriges största har jag för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *