Ett nytt liv

Hej kära läsare! Jag har bestämt mig för att sluta upp helt och hållet med sökmotoroptimeringen och prova mina vingar på annat håll. Jag har kommit till en punkt i livet då jag bara driver med dig. Jag fortsätter naturligtvis med det jag gillar allra mest, att lära mig mer om hur Google funkar och att få sidor att klättra i serparna.

Den senaste tiden har jag legat ganska lågt med bloggandet och de egna projekten. Anledningen till det är att jag fått anställning som sökmotoroptimerare. Arbetet tar mycket av den tid jag förut kunde lägga på bloggandet och de egna projekten. Jag ser det dock inte som något negativt att ha ett jobb, och och arbeta med något jag gillar. Det är bara det att man inser att dygnet har ett begränsat antal timmar. Förut studerade jag och mot slutet var jag arbetslös en kortare period. Då hade jag hur mycket tid som helst till att lata mig, vara uppe sent om nätterna och pyssla om mina sajter. Nu är det lite annorlunda minst sagt. Tidiga morgnar och betydligt mindre fritid. Men jag gillar det. Jag har lärt mig uppskatta den lediga tiden.

Fortsättningsvis kommer ni kunna läsa om SEO och mina projekt här på bloggen, om än med lite glesare uppdateringar. Hoppas ni har överseende med det.

7 kommentarer

  1. Säger samma grattis. Tyckte det var lite konstigt att du inte hade fått arbete i branschen tidigare. Men det ordnade sig med andra ord.

  2. Grattis! Jag gör precis som dig. Tar anställning och fortsätter med eget i mindre skala.

    Lycka till och hoppas du trivs på nya jobbet!

  3. Grattis till jobbet och den fasta inkomsten. Det är såklart jätteskönt, men det tar mycket tid. Det har jag sett själv sedan jag fått en kund som begär min närvaro på deras kontor 40 timmar i veckan, dels blir tiden begränsad och så orkar man faktiskt inte hur mycket som helst.

    Det är i dessa lägen man får prioritera, jag får hålla på med det jag brinner för på heltid, jag kanske inte behöver jaga nya kunder. Dessutom börjar jag fundera på outsourcing, för jag vill inte säga nej till uppdrag.

    Så lycka till med nya jobbet, det kommer alldeles säkert att gå bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *