DoFollow på kommentarerna

Nu har jag installerat pluginet som gör att länkarna till era sajter inte innehåller NoFollow längre. Jag tycker det är en självklarhet att ni som bidrar med synpunkter också får en riktig länk tillbaka till er blogg eller sajt. Om ni också är intresserade av denna plugin så finns den här:

http://kimmo.suominen.com/sw/dofollow/

3 kommentarer

 1. Jag har precis börjat blogga på min hemsida, som jag har hos one.com
  Skulle oxå ta bort nofollow om jag bara visste hur jag skall bära mig åt.
  Detta med nofollow…är det en “standardinställning” s.a.s. ?
  ursäkta en novis inom detta.
  mvh.Rauno

 2. Det beror lite på vad du kör för bloggverktyg. WordPress finns både som egen installation, men även i en “kom igång snabbt”-tjänst på olika webbhotell. Kör du en egen installation så rekommenderar jag pluginen som du hittar på sidan jag länkar till i detta inlägg. Jag tror det även går att ta bort manuellt genom att ändra html-koden i filen comments.php (eller liknande namn).

  Många bloggverktyg kör NoFollow som standard på kommentarslänkar.

 3. Spännande! Sitter som jag kommenterade tidigare att jag läser alla inlägg från första till sista, och då slinker en liten kommentar iväg ibland. Då blir man ju lite glad att man ser detta, dvs att jag får något för det. Så det tackar jag för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *