Bra support hos City Network

City Network

Det här ser säkert ut som ett reklaminlägg för City Network, men så är inte fallet. De senaste dagarna har jag varit i behov av supporten eftersom jag ville byta plattform från Windows till Linux. Bytet i sig gick smärtfritt och var över på ett kick. Däremot började WP-admin på några sajter att strula, men det är säkert något jag sjabblat med under uppladdningen på nya servern.

Det märks att City Network gör anspråk på att spela i samma liga som Loopia och Binero. Jag vet i ärlighetens namn inte om det är något eftersträvansvärt, men stora och välkända är de i alla fall.

Supporten fungerade mycket bra och de var måna om att jag tagit backup av allt som fanns på gamla utrymmet innan de tog bort det. Det har dessutom blivit en hel del mailande och twittrande fram och tillbaka. Det känns som att de har gått back på att ha mig som kund i år. En liten tröst är att jag planerar att vara kvar hos dem ett bra tag framöver.

Summering: Tummen upp för Twitter-support, mailsupport och telefonsupport.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *