Ännu ett fel i Google Analytics

Nu har Google Analytics fått fnatt och påstår att jag har 121% nya besök på en av mina sajter, frågan är hur fler än alla besök kan vara nya. Google Analytics måste ju ha räknat på fel siffror för att få fram denna procent.

Detta är inte den första buggen jag upptäcker i denna statistiktjänst, som för det mesta väldigt bra och ger omfattande statistik. De lever verkligen upp till namnet “Analytics” då det finns mycket siffror att analysera.

Det finns dock många funktioner jag saknar. En av dem är en snabbknapp som gör det möjligt att genom ett klick välja tidsperioden “från start till idag”. Att man alltså slipper öppna kalendern och markera startdatum och slutdatum. Om mätperioden är lång blir det väldigt jobbigt att bläddra fram månaderna. Sedan skulle jag gärna vilja ha snabbval för veckor och månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *