51 inlägg till nyår?

Jag har som mål att producera 51 nya inlägg till nyår för att då ha totalt 800 st. De ska såklart inte vara korta eller onödiga inlägg bara för att inläggsräknaren ska ticka på. Målet är alltså även att inläggen ska hålla samma kvalitet som de som skrivits tidigare. För att klara av detta så måste jag snitta 2,04 inlägg per dag, vilket kan bli ganska jobbigt. Det jobbigaste kommer nog bli att komma på vad jag ska skriva om. Den senaste tiden har jag nämligen haft svårt att komma på intressanta ämnen. Jag hoppas i alla fall kunna skriva lite mer om HTML/CSS, Javascript och ASP framöver. Ett inlägg som är givet är det traditionella ”mina mål under nästkommande år”.

Vad kan jag då vinna på detta? En tät uppdatering under så pass många dagar  kan göra att Google blir ännu mer förtjust i Wedholm.net och gör ännu tätare besök under 2011.

9 kommentarer

  1. Att snitta lite mer än två per dag känns tufft, speciellt när det kommer julhelg med både julklappslek och julmatskoma. För mig hade det nog slutat med 25 inlägg kvar på nyårsafton. Lycka till! :D

  2. Det blir helt klart ett tufft mål att nå. Själv snittar jag 3-4 inlägg / månaden på Innovatoren.se och det är precis lagom för att jag ska kunna berätta något nytt varje gång. Risken är förövrigt att när man försöker uppdatera oftare så breddas fokus en aning vilket gör att gamla besökare kanske inte finner det lika intressant. Jag önskar lycka till och ska själv börja fila på mitt blogginlägg med planer inför 2011.

  3. Välkommen till min värld. Jag snittar väl två-tre inlägg om dagen redan nu.

    Mitt tips är att du sätter alla dina projekt åt sidan och enbart fokuserar på att skriva.

  4. Haha wow! Detta ska bli kul att se om du lyckas med. Ett mål som är grymt kul och bra om du uppnår men samtidigt ett svårt sådant. Lycka till är väl allt jag kan säga ;)

  5. Man ska ha höga ambitioner, jag har som ambition att komma med minst ett intressant inlägg varje dag, men jag lyckas inte ens få ur mig en Tweet varje dag.
    Sikta mot stjärnorna så når du kanske trädtopparna

  6. Min målsättning är att skriva i bloggen när jag har något jag tror kan vara av värde för läsarna. Twitter blir det nog någon tweet nästan varje dag. Kommentarer i andra bloggar är mer vanligt förekommande än egna inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *