Wasabi’s Länkguide ska bli fri

Jag tänker antingen lägga ner Wasabi’s Länkguide eller skapa en ny på egen domän som så småningom ska ta över hela min länkkatalogverksamhet. Vilken domän jag har funderat på låter jag vara hemligt tills dess att allt är ordnat. Tanken är att skapa en attraktiv webb 2.0-katalog där besökarna kan kommentera de sajter som är med. Det kommer inte finnas några krav på tillbakalänkning, däremot kan det bli någon form av premiering av webbplatser som länkar tillbaka. Det kan t.ex bli så att sajter som länkat tillbaka får ytterligare sökordslänkar i katalogen. Men jag vet inte ännu hur slutprodukten kommer se ut. Jag vill skapa en länkkatalog som är mest till nytta för besökarna, och inte i första hand anpassas för att tilltala de medverkande webbplatserna. Därför kommer jag personligen ha ett finger med i spelet och ge de webbplatser som förtjänar det extra publiciet.

Det enda som känns svårt med att överge Wasabi’s Länkguide är att subdomänen byggt upp en pagerank 4 vilket borde göra den ganska attraktiv.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *