Stor informationssajt om Hamburg

Nu ska jag snabba på färdigställandet av infosajten om Hamburg. Målet är att bli den största mest självklara svenska guiden till Hamburg med mycket information. Jag har redan lagt upp en prototyp av webbplatsen och strukturerat upp menyn. Jag har dock funderat över om jag ska lägga alla sevärdheter på en och samma sida istället för som nu ha dem som egna menyval. Några av sevärdheterna beskrivs med en kortare text, vilket gör att de sidorna känns ganska tomma. Fördelen med att ha dem som egna/separata menyval  är att man får in dem som länkade sökord vilket borde gynna SEO-mässigt.

I dagsläget är den tänkt att färdigställas för att sedan uppdateras minimalt då jag inte har så mycket tid att lägga på sidoprojekt som detta. Sajten nås också genom domänen hamburgguiden.com.

www.hamburgguiden.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *