SEO för Bing

Jag vill inledningsvis meddela att detta inlägg inte kommer ge några konkreta tips angående SEO för Bing. Tanken slog mig dock att jag helt och hållet fokuserar på Google när jag optimerar mina sajter. Därför googlade jag lite på SEO för Bing för att se om det fanns några bra och kortfattade tips. Jag gav dock upp ganska snabbt då jag upptäckte att min sajt Hamburgguiden.se ligger tvåa på Bing om man söker på Hamburg.

Vad detta kan bero på vet jag inte med säkerhet. Jag misstänker att sidans title-tag (som endast består av ”Hamburg”) och att domänen innehåller sökordet väger ganska tungt. Inlänkarna till sajten innehåller också sökordet i någon form, men oftast då i sammanskrivningen ”Hamburgguiden”.

Nu när jag fått upp ögonen för Bing hoppas jag kunna publicera en grundläggande guide för SEO för Bing här på Wedholm.net.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *