SEO-arbetet tar aldrig slut

Jag har en massa sajter och trodde att alla dessa hade en bra onpage-optimering. Det visar sig dock att ju mer man gräver desto mer hittar man. Det är visserligen sajter som jag inte rört på ett bra tag. Därför antar jag att det beror på att jag hela tiden lärt mig mer om SEO, och saker som nu känns helt naturliga för mig var tydligen inte det för ett halvår sedan.

Hur kan jag då göra så att detta inlägg är till nytta för er, och inte bara en massa tjafs om mitt eget arbete. Jag hoppas att det uppmärksammar er på att regelbundet kolla över era gamla sajter som ni inte arbetar med för tillfället. Det behöver ju inte vara så att ni lärt er mycket mer på senare tid, utan det kan helt enkelt handla om slarv. Det är lätt att missa en massa saker när man snabbt vill få upp en sajt.

Det jag hade glömt mest var att förstärka de relevanta sökorden på varje sida. D.v.s. att sätta dem inom <em> eller <strong>. Det fanns även några ogenommtänkta rubriker att fixa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *