Säger det igen, mer länkbyten!

Jag har sagt det tidigare, och säger det nu igen. Inlänkar till din webbplats är väldigt viktigt om du vill placera dig bra i sökmotorernas resultat. Och länkar från sidor i samma genre som din är extra mycket värda samt att sidan som du gör länkbyte helst ska ha högre, eller samma Pagerank som din hemsida.

Jag driver ett antal hemsidor och några av dem är väldigt smidigt för dig att göra länkbyte med eftersom de har ett ”referer-script” som automatiskt känner av din adress när du skickar en besökare. Sedan länkar den aktuella sidan automatiskt tillbaka till dig.

De sidor jag driver som använder sig av refererscript är:
Wasabi.nu (PR5)
Otroligtroligt.se (PR3)

Du är även varmt välkommen att göra ett manuellt länkbyte med följande sidor:
Whiskeyrecensioner.se (PR3)
Wasabi’s Länkguide (PR4)

Observera att referer-scripten inte fungerar på vissa URL:er, t.ex hem.passagen.se/ronnys-sida/, då kommer scriptet endast länka tillbaka till hem.passagen.se. Har du en blogg med en URL som t.ex ronnyblogg.wordpress.com, eller en egen domän www.ronnyblogg.se så är det inga som helst problem. Har du en URL av förstnämnda typ är mitt tips att skicka ett mail och be om ett manuellt länkbyte, eller ännu hellre, att du reggar en domän och blir lite mer seriös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *