Reklamdomäner med vettigt innehåll

Jag har registrerat ett antal bra domännamn som är tänkta att håva in lite pengar i form av annonsintäkter från främst Google AdSense. Skillnaden mot rena reklamdomäner som jag tidigare skrivit om och varit emot är att mina webbplatser ändå ska vara till nytta för besökarna. De ska däremot inte kräva dagliga uppdateringar, utan uppdateras kanske en gång i veckan eller månaden.

Det är också tänkt att intäkter från dessa domäner ska användas för att utveckla Wasabi. Några speciella planer med Wasabi har jag inte för tillfället, men det skadar aldrig att ha en stabil inkomst från andra webbplatser. Bäst före-datumet på pengar är som på konserver, alltså inget man behöver oroa sig för.

För att återgå till reklamdomänerna så är det som sagt viktigt för mig att de håller en bra kvalitet och inte enbart fylls med reklam. Innehåll av värde för besökarna är nödvändigt om Pageranken ska stiga och sökmotortrafiken öka.

Fler webbplatser/domäner är också nyttigt för min egen utveckling, det gör att jag kan exprimentera mer med design och sökmotoroptimering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *