Produktiv första dag på året

Den första dagen under 2010 har minst sagt varit produktiv. Arbetet med innehåll till Upptackafrika.se fortsatte, och totalt har jag nog lagt 5 timmar på detta jobb idag. Sajten består nu av 12 sidor exklusive startsidan. Sidorna är ganska välfyllda med text med undantag för några sidor, däribland startsidan som måste innehålla mycket mer text än den gör i dagsläget.

Kan jag nu bara förmå mig att fokusera på denna sajt i ytterligare några dagar så kommer jag kunna se den så gott som färdig på måndag. Självklart är det som att bygga en koja, “det blir aldrig färdigt”. Min bror kommer med största sannolikhet att åka tillbaka till Kenya i april för att starta ett vandrarhem där. Då hoppas jag att han kan fylla på med mer intressant information på sajten, samt ta några trevliga fotografier att lägga upp där.

Som vanligt passar jag på att efterlysa länkbyten till denna sajt. Har du en Afrika- eller annan reserelaterad sajt och vill byta länkar så får du gärna kontakta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *