Nästa Pagerank-uppdatering

Vad jag vet så har Google en ständigt uppdaterad Pagerank de följer för att väga in hur bra en sajt ska ranka i SERP:en. De uppdateringar det pratas om hela tiden är TBPR-export (Google Toolbar Pagerank). Om du kollar upp din Pagerank på t.ex pagerankme.com så visas den Pagerank din sajt hade vid den senaste exporten. Nästa export/uppdatering av Pagerank beräknas till någon gång i april eller maj.

Då hoppas jag att mitt arbete med länkbyten kommer höja några av mina PR2-sajter till PR3 eller PR4. De sajter som jag tror kommer få en höjning är Favoritrecept.com, Hamburgguiden.se och den här bloggen. Alla ligger nu på PR2. Dessutom hoppas jag att Wasabi.nu återigen hoppar upp till PR5 vilket jag tycker den förtjänar efter snart 6 år på webben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *