Mer marknadsföring av bloggen

Sedan jag installerade en riktig variant av WordPress har jagkunnat få Analytics-statistik för bloggen. I dagsläget har jag ett blygsamt snitt på 15 besökare om dagen. Eftersom jag börjar få rätt mycket innehåll här med mina ~215 inlägg så kan det vara värt att på allvar börja marknadsföra bloggen.

Jag tänker lägga till knappar till alla stora sociala bokmärkessajter och sajter som t.ex Digg och Pusha. Jag ska också lite fler länkbyten med andra bloggare inom samma område. Har ni några bra marknadsföringstips så tar jag gärna emot era åsikter och tips.

Off-topic
Söndagen den 8 mars blev en riktigt produktiv dag. Totalt 6 inlägg om man räknar med inlägget “Hur får du trafik till din webbplats?” som skrevs strax efter tolvslaget på natten mot måndag. Håller denna motivation i sig kan ni räkna med mycket läsning framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *