Mer innehåll till Bilsemester.net

Nu har jag skapat en del nytt innehåll till Bilsemester.net, sajten som är tänkt att vara en omfattande guide till en lyckad bilsemester i Europa. Jag har dock lite problem med att strukturera upp allt innehåll, vad som ska rymmas under varje sida o.s.v. Jag får ta mig en ordentlig funderare på vilka som ska vara de övergripande menyvalen på sajten och evetuellt blir det till att flytta om det befintliga materialet en aning.

Jag har dessutom, som alltid på senare tid, sett till att sökmotoroptimera sajter redan från början med bl.a. väl utvalda rubriker. tror dock att jag slarvat lite med META-informationen på vissa av sidorna.

2 kommentarer

    1. Jag kan inte säga emot att det är mycket annonser i förhållande till innehåll just nu. Faktum är att det upplägget har funkat väldigt bra tidigare och även jag vill ha betalt för min arbetstid. Som sagt, innehåll jobbas det på och till slut ska inte annonserna dominera sajten som de gör idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *