Lubeck.nu och Bilsemester.net

För några dagar sedan registrerade jag de båda domänerna Lübeck.nu och Bilsemester.net. Jag fortsätter därmed mitt korståg i den tyska förbundsrepubliken. Tanken är att Lubeck.nu (och även Hamburgguiden.se efter ombyggnad) ska bli mer lika Dan Nilssons NewYork.se som jag tycker är en riktigt trevlig stads-/reseportal.

Bilsemester.net blev lite utav en impulsregistrering. När jag registrerar domäner tittar jag inte så mycket på sökvolymerna för sökorden utan mer vad jag tycker är intressant att skapa en webbplats om. Tycker man att innehållet på sajterna är roligt och intressant att skriva så tror jag också det blir mer välskrivet och därmed också mer uppskattat av besökarna. Det är nog bäst att börja jobba med dessa två domäner snarast eftersom sommaren närmar sig med stormsteg, och därmed högsäsong för denna typ av sajter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *