Lästips 16 december

Här kastar jag ut några SEO- och internetrelaterade lästips.

Sökmotorkonsult.se
På Sökmotorkonsult bloggar Magnus Bråth om sökmotoroptimering. Bra gör han det dessutom. Här hittar man ofta intressant läsning och bra SEO-tips.

Nikke Index
Nikke lindqvist bloggar om sökmotoroptimering och Internet i allmänhet. Han är dessutom expert på “Google-städning” inom vilket han erbjuder konsulttjänster.

En e-handlares bekännelser
Dan Nilsson har varit e-handlare sedan 2002 och har parallellt med sin entreprenöriella resa även hunnit skaffa sig en examen i Service Management med inriktning mot detaljhandel. Idag driver han ett e-handelsföretag och bloggar om e-handel.

Min resa till frihet
Andreas Bard är en entreprenör som brinner för att skapa och driva företag. På hans blogg får ni läsa om hans dagliga arbete som entreprenör.

Internetworld
Nätutgåvan av papperstidningen Internetworld. Tidningen riktar sig lite mer mot större företag och organisationer men kan vara mycket intressant för mindre aktörer som jag. De har t.ex. en artikel om WordPress från internetkonferensen Le Web i Paris. Har inte läst den så noga men där dödförklarar i alla fall Matt Mullenweg de kommersiella publiceringsverktygen.

5 kommentarer

    1. Din blogg är alltid läsvärd! Jag såg dock ingen anledning att tipsa om sajter som är lika välkända som Aftonbladet :)

      Skämt åsido. Det kommer nog ett lästips-inlägg framöver där även mina närmaste bloggvänner blir omnämnda.

    1. Sajten började både som ett experiment och att jag ville fylla en “rea-reggad” domän med lite innehåll. Sedan har det bara fortsatt på den domänen, men jag har flera gånger tänkt att jag borde flytta sajten till ett bättre domännamn.

      Jag har planer på att göra en flytt under 2011 så att jag kan använda smuggla.se till en stödsajt för lübeck.nu/lubeck-bordershop.asp. Eftersom jag har kontroll över de flesta inlänkarna till smuggla.se så kan jag nog slippa 301:a den till en ny domän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *