Jag använder dina bilder och nu har du tagit bort dem!

Jag hittade nyss detta roliga mail, adresserat till någon webmaster. Det är skrattretande och samtidigt påminner det om s.k. hotlinking som förekom mycket förr. Det låter ju för bra för att vara sant och jag tvivlar på om det är på riktigt, eller om det är fake.

6 kommentarer

  1. Den är ju en ren klassiker :) Får tankarna till slutet av 90/början av 2000 när diskutrymmet på webbhotellen var sparsamma.. Mycket hotlinking som pågick då :)

  2. Geocities ja, det var trevligt att de byggt upp det som ett grannskap. Det var där jag byggde upp min första humorsida med roliga historier. Den sidan flyttades sedan till den perfekta adressen ”http://home.sunet.se/~72345” eller liknande :)

    Har för mig att jag hade hela 10 mb utrymme på mitt första Tele2/Sunet-konto. Vilket inte är så dåligt med tanke på att man fram till 2005 bara hade 100mb på Loopias privatpaket.

  3. Pingback: Google följer och indexerar inte Img Src « Blogg theCloudhost.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *