Främsta metoden för länkbygge?

Nu har jag installerat pluginet WP-Polls och tänkte skapa en första fråga till er läsare. Det blir inga statistiskt säkerställda undersökningar, men förhoppningsvis ger de en fingervisning.

Den första frågan kommer handla om vilka metoder ni använder er mest av vid ert länkbygge. Jag är medveten om att många kombinerar många metoder, vilket man såklart bör göra. Det är därför möjligt att ange två svar på denna fråga.

[poll id=”2″]

9 kommentarer

  1. @Mats: Intressant. Jag har inte experimenterat så mycket med länkhjul eftersom de anses ha tappat sin styrka. Jag kör däremot mycket med “länkstegar” eller vad man kan kalla dem. Länkhjul som inte går runt. A->B->C->D->E – där E blir den starkaste sajten.

    Det kanske är dags för mig att köra igång ett riktigt länkhjulsexperiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *