Fortsatta problem med Loopia

Under lördagen har Loopia återigen haft problem med s.k. nätverksstörningar. Driftbloggen är förvisso uppdaterad med information om att de har problem, men jag tycker de är lite väl snabba att meddela problemet som löst. 30 minuter innan mina sajter åter kom igång stod det ”Status · Avklarat” på ärendet. Anser de att ärendet är avklarat när de påbörjar en felsökning?!

Efter den senaste tidens störningar ångrar jag mig djupt att jag rekommenderat Loopia. Jag hoppas fortfarande att de ska bättra sig så att jag slipper flytta över alla mina domäner och sajter till ett annat webbhotell. Men även mitt tålamod är ändligt och nu är det jävligt nära att jag ber Loopia fara åt helvete.

2 kommentarer

  1. Otroligt irriterande och frågan är om man inte skulle flytta över sina sajter till mitt fungerande konto på Binero.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *