Fler inlänkar till bloggen

Nu när jag äntligen fått bloggen indexerad av Google tänkte jag lägga mer energi på att skaffa inlänkar. Länkbyten är ett väldigt bra sätt att marknadsföra och sökmotoroptimera sin blogg. Det bästa med dem är att de är gratis och samtidigt gynnar båda parter.

Jag har skapat en statisk sida här på bloggen som heter länkvänner, där jag lägger upp alla länkbyten. Jag vill endast göra länkbyte med bloggar och webbplatser inom samma område, d.v.s. webbutveckling. Detta eftersom jag tycker det är oväsentligt att tipsa om sajter som handlar om helt andra saker än innehållet på den här bloggen. Det är dessutom bättre att ha inlänkar från relevanta sidor.

Skicka ett mail till mig på kristoffer@wedholm.net med uppgifter om din blogg/hemsida. Skriv gärna ”Länkbyte” i ämnsfältet så blir det enklare för mig att hålla ordning på alla mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *