Experiment med inlänkar

På senare tid har jag skrivit några inlägg om Blogg.se och deras DoFollow-länkar i kommentarerna på deras medlemmars bloggar. För någon vecka sedan skapade jag en sajt på en ny, ej tidigare indexerad subdomän. Därefter surfade jag runt på bloggar som ligger på Blogg.se och skrev en kommentar vardera på två bloggar.

Syftet med detta lilla experiment är att undersöka om, och i så fall hur lång tid det tar att få sajten indexerad av Google. Den enda hjälp sajten får är alltså dessa två kommentarslänkar. Jag vill bara få en uppfattning om hur pass värdefulla denna typ av inlänkar kan tänkas vara. Jag återkommer när jag sett resultat, eller när det dragit ut på tiden och ärendet läggs ned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *