Det sket sig

Tanken var ju att jag skulle varit färdig med sajterna Lubeck.nu, Lugano.se och Bilsemester.net någon gång i mitten av juni. Alltså lagom till att folk började söka efter information inför semestern, men jobb och andra projekt som vanligt försenat arbetet. Nu känner jag mig dock redo att ta mig an dessa sajter och fylla dem med innehåll, så att de kan börja generara intäkter på allvar. Om ni varit det minsta intresserade av dessa projekt så har ni märkt att alla tre sajter använder sig av samma design, som förövrigt måste finslipas en aning. Jag är också lite tveksam till mängden kod jag använt till designen, både ur ett SEO-perspektiv och hur designen laddas och fungerar i olika webbläsare. Arbetet kommer nu till en början fokuseras på Lubeck.nu som jag tror kan vara den som får mest sökningar på Google. Lübeck är ju trots allt Sveriges fjärde största stad (med tanke på hur populärt det är att ta bilen dit över en helg).

2 kommentarer

  1. Nu blev det lite galet va? Du menar att Lübeck är Tysklands fjärde största stad hoppas jag ;)

    1. Haha, jag menade lite skämtsamt att det under ett år befinner sig några hundra tusen svenskar i Lübeck vilket gör att det bor fler där än i Uppsala under ett år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *