Den återanvändbara designen

Designen som jag skapade till Lubeck.nu har jag börjat använda på Lugano.se och Bilsemester.net. Jag är dock osäker på om jag fortfarande är lika nöjd med den som jag var från början. Ett problem med den är att den kan vara för mörk. En förbättring skulle ev. vara att centrera innehållsdelen, behålla den svarta bakgrunden där, men byta färg på den absoluta bakgrunden. Problem nr. 2 är att koden är väldigt omständig med mycket div:ar för att få till de avrundade boxarna. Jag funderar på att börja om från början med en helt ny design, gillar dock  menyn så den kommer nog få följa med om det blir så.

Sedan har jag ju ständigt problem med att börja på nya projekt utan att slutföra dem. Det handlar då ofta om att fylla sajterna med mycket innehåll. Därför ska jag ännu en gång anstränga mig på den punkten. Min plan just nu är att enbart satsa på en sajt åt gången istället för att hoppa runt mellan de olika projekten och inte få så mycket gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *