City Networks kontrollpanel – usch!

Just nu försöker jag skapa en s.k. tilläggsdomän i City Networks kontrollpanel. Det är en helt vanlig domän som helt enkelt inte är kopplad till kontrollpanelen efterosm jag registrerade den utan att vara inloggad. Jag har lyckats göra det en gång tidigare, även då efter mycket om och men. Trots det så hittar jag inte den funktionen i kontrollpanelen, så väl har de lyckats kamouflera den. En sökning på “tilläggsdomän city network” gav tre ohjälpsamma sökresultat.

Det är alltså med glädje jag noterat att City Network är igång med att migrera sina kunder till den nya kontrollpanelen. Den gamla, som jag fortfarande är kvar på, är riktigt kass.

Jag slängde även ut ett liter nödrop på Twitter, får hoppas att det finns någon hjälpsam själ som har koll på detta där ute.

När jag kommit underfund med hur man skapar en tilläggsdomän på City Network så kommer jag självklart att förklara det i detta inlägg. Det kanske kan hjälpa andra i min sits samtidigt som det driver trafik till min blogg.

6 kommentarer

  1. Måste bara säga att jag har ett flertal konton med dem och vilken röra det har vart!!!

    Flyttat över lite domäner till City Network och nu har jag ett flertal konton med domäner i OLIKA kontrollpaneler, istället för i samma kontrollpanel… Har skickat mail till supporten så får se hur detta kommer att lösas.

    1. Jag hoppas dem får ordning på det i och med den nya kontrollpanelen. Jag har precis bestämt mig för att köra på City Network som mitt andra webbhotell. Förhoppningsvis slipper man vara inne och rota i kontrollpanelen alltför mycket när man väl fixat FTP till alla domäner.

  2. Själv tycker jag city networks kontrollpanel är superbra. Men och andra sidan kommer jag från binero 1.0 så det är väll därför :-D

    Förövrigt har citynetwork 2.0 och binero 2.0 samma leverantör.

  3. Mina känslor för CN är blandade. Jag gillar dem helt klart som webbhotell men innan de har flyttat över allt från gamla kontrollpanelen till nya kommer jag vara lite kluven. Att de saknar one click installers och stöd för egna cronjobs (!?!?) gör inte saken bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *