City Network tar in SEO-gästbloggare

Idag blev jag ännu en gång positivt överraskad av City Network. På sin blogg har de nu tagit in en SEO-gästbloggare, Gustav Öhman från ClearSense. Om ClearSense har jag ännu ingen uppfattning, faktum är att jag aldrig hört talas om dem. Kanske är det ett bra tecken eftersom många omtalade SEO-företag är det just för att de har hamnat i blåsväder på ett eller annat sätt. ClearSense verkar ha sin tyngdpunkt just på SEO, men ägnar sig även åt utveckling av webbplatser. Då handlar det såklart om sökmotoroptimerade sådana.

Nu var det ju City Network detta inlägg skulle handla om, men jag ville ändå ge en kortare presentation av gästbloggaren. Hoppas min snabba efterforskning stämmer bara. Att City Network nu börjar informera och lära sina kunder om sökmotoroptimering ser jag som mycket positivt. Detta behöver absolut inte vara ett hot mot alla SEO-konsulter som finns runt omkring oss, utan fungerar nog snarare som reklam. Den största fördelen får såklart ClearSense som står för artikelserien på City Network, men även andra tjänar på att SEO uppmärksammas ännu mer.

Nu återstår bara att City Network migrerar mig till den nya kontrollpanelen. Då har de antagligen kvar mig som kund under flera år framöver.

2 kommentarer

 1. När jag läste rubriken fick jag för mig att det var du som var gästbloggaren, men så var det ju inte.
  Visst är det kul att webbhotellen börjar lära ut SEO, fast jag tycker nog ändå inte att det är bästa stället att lära sig på.

  1. Tanken var inte att luras, men nu ser jag att den kan tolkas som att det var jag som bloggade där. :)

   Jag tycker det är bra för att uppmärksamma SEO ännu mer. Om fler företag börjar se möjligheterna med denna marknadsföringsform så kommer de så småning bli kunder hos de många stora och små SEO-konsulterna. Till en början tänker de nog att det är lätt fixat på egen hand, men snart inser de vilken arbetstid som får läggas ner och köper tid av en konsult istället.

   Nu ver jag inte hur avancerad guiden på City Network kommer bli, men jag antar att det blir en grundkurs av det till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *