Bygger ett komplett webbsystem

Just nu är jag mitt uppe i arbetet med ett komplett webbsystem. Det ska innehålla en kraftfull adminfunktion där man kan styra i stort sett allt på sidan. Det ska gå att lägga till DIV:ar (t.ex menysektioner), menyalternativ, produkter med kategorier m.m. Det är alltså ett ganska omfattande arbete, ju mer som ska kunna styras via admin destå mer arbete krävs.

De tekniker jag använder är ASP, HTML, CSS, JavaScript och en Access-databas.

Jag har även upptäckt att jag inte riktigt lever som jag lär. I ett tidigare inlägg argumenterade jag för hur viktigt det är att planera arbetet för att minimera risken för kompletteringsarbete. Det har jag alltså inte gjort, antar att jag är för ivrig att se resultat.

Projektet riktar sig till en kollega som är i behov av en ny e-handelsplats, men tanken är även att skapa en lättmodifierad mall som eventuellt kan säljas framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *